Ја, као такав

БУРГИЋ Владимир, човек о коме се доста прича, и то без икаквог стварног разлога, и коме ја безразложно правим сајт, рођен је у Прокупљу, једног давног 11. јула 1980, или су му бар тако рекли. Зашто је рођен никад ни његовим родитељима није било до краја јасно. У сваком случају, кад се већ нашао на овом свету, ма где и када он био, решио је да ништа не учини за себе, али му је и то брзо досадило, па је кренуо да учи, тек да би убедио себе да је не радити ништа много боље. Успело му је да то схвати тек на трећој години факултета, али је дотле већ довољно заглибио, тако да је имао „титулу“ ђака генерације и у основној и средњој школи, индекс фармацеутског и физичког факултета, „функцију“ студента продекана на Фармацеутском факултету, и полицијски досије у коме је окарактерисан као члан секте по имену Истраживачка станица Петница.

Стручно мишљење о њему можете погледати овде.

Похомерило му се, па је коначно дипломирао и запослио се, те тренутно живи и ради у Београду, а слику његове радне собе можете видети овде. Заноси се Linux-ом, слуша Pink Floyd и одушевљен је SF серијалима који се налазе на Поларисовом диску (који, наравно, није купио).

И, верујте, сваки пут када примети да је неко посетио његов сајт, запањи се што уопште постоје ТОЛИКО ЗАЛУДНИ људи, те вас моли да му се јавите да заједно убијате време.

Comments are closed.